Diensten

Aanleg en onderhoud van glasvezel

Een glasvezelnetwerk zorgt voor een sneller en beter netwerk voor uw televisie, internet en telefoon, mits het juist is aangesloten en onderhouden. Glasvezel is een vak apart en benodigd de nieuwste technieken.

Maar vergis u niet: het onderhouden van glasvezel gaat verder dan enkel het lassen van glasvezelkabels. Ook de aanleg en afwerking behoren tot de werkzaamheden als glasvezelmonteur.

Bekabelde Data en CAI netwerken

De aanleg, omleg of optimalisatie van bestaande of nieuwe bekabeling is een perfecte klus voor de Totaalmonteur. De Totaalmonteur legt voor u complete data en CAI netwerken aan.

Twijfelt u aan uw huidige bekabeling? De Totaalmonteur komt graag bij u langs om te kijken of optimalisatie mogelijk is. Ook kan de Totaalmonteur u helpen bij de overstap van dataleverancier en de bijbehorende werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan de vervanging van uw huidige coaxkabels voor UTP(data)kabels.

Het aansluiten van televisie, ontvanger, multimedia-apparatuur en stereo-installatie is voor de Totaalmonteur ook geen probleem. Een nette afwerking van de bekabeling hoort hier natuurlijk ook bij.

Installatie camerasystemen

Wilt u graag een oogje in het zeil houden terwijl u van huis bent? Dat kan heel eenvoudig met een camerasysteem. Steeds meer woningeigenaren kiezen voor een camerasysteem welke bestuurbaar is op afstand.

De Totaalmonteur installeert camerasystemen zodat u overal uw eigendommen in de gaten kunt houden op uw smartphone of tablet.

WiFi oplossingen

Niets vervelender dan een trage WiFi. Een snelle WiFi-verbinding is voor vele huishoudens onmisbaar. De Totaalmonteur verzorgt complete WiFi-oplossingen zodat u overal in huis ongestoord kunt streamen en internetten.